Skanna dokument och lägg till dem i appen

1. Du låser upp valvet genom att ange huvudlösenordet och trycka på Lås upp.

Om din enhet kör Android 6.0 eller senare, stöder fingeravtrycksautentisering och fingeravtrycksautentisering är aktiverad i appinställningarna kan du använda den för att låsa upp ditt valv istället för att ange huvudlösenordet.

2. Tryck på .
  3. Välj Ta en bild.

Ge Kaspersky Password Manager de nödvändiga behörigheterna om en varning visas.

Kamerafönstret öppnas.

Det kan vara osäkert att använda kameraprogramvara från tredje part för att lägga till bilder till Kaspersky Password Manager. Bilder tagna med sådan kameraprogramvara visas i enhetens galleri och kan innebära inkräktare får åtkomst till dem. Använd kameraprogramvara från tredje part på egen risk.

4. Ta ett foto av den första sidan i dokumentet.
  5. Tryck på Lägg till fler bilder och sammanfoga till en PDF-fil i appfönstret.

Kamerafönstret öppnas.

6. Ta ett foto av nästa sida i dokumentet.
  7. Upprepa steg 5 och 6 för alla sidor i dokumentet.
  8. Redigera dokumentets namn om det behövs och lägg till en kommentar.
  9. Tryck på Spara som PDF.

Det nya dokumentet läggs till i valvet.